dilluns, 11 de maig del 2009

JOCS AMB PARACAIGUDES!


Ei nois i noies avui us volem proposar diferents dinàmiques que es volen fer amb paracaigudes! sisi, ho heu sentit bé, amb un paracaigudes enorme i ple de coloraines us podeu endinsar dins un món fantàstic i ple d'il.lusions, tan sols es tracta que deixeu volar la imaginació...


Podeu començar fent un joc de presentació que consisteix en que mentre tothom subjecta el paracaigudes d'un a un van passant per sota la roba fins al centre on treuran el cap pel forat del paracaigudes i diran el seu nom i alguna característica seva, per exemple: em dic Maria i m'encanta jugar!

Un altre joc és el vaixell on s'introdueix una pilota de goma que no pesi massa i entre tots l'hem d'anar passant per la roba ja que el moviment de braços provocarà les onades.

Si teniu ganes d'emocions fortes podeu jugar Al monstre del Pantà però no us espanteu que és molt divertit! es tracta de seure al terra amb les cames estirades i subjectant el paracaigudes, hi haurà algú que entrarà dins la roba i anirà fent pessigolles a les cames dels demés!




Com ja hem dit abans tan sols és necessari que deixeu volar la imaginació i passareu estones fantàstiques amb un paracaigudes!
Fins aviat amics i amigues!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada